Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. Contact

Persoonlijke
aandacht van ons
complete team

Onze kracht.

Zonder ons enthousiaste team zijn we niets. Ieder van ons heeft zijn eigen specialisme en achtergrond. Passie, kracht, gedrevenheid, vandaar dat we een hecht team vormen. Een team wat voor u aan de slag gaat, om van uw keuken een echte Rhijnart te maken.

14

Specialisten

20

Jaar ervaring

800

m2 showroom inspiratie

Persoonlijke aandacht.

Dat hoort bij onze manier van zakendoen. Onze ideeën zijn groots, maar ons team is compact. En dat heeft veel voordelen. U komt bij ons in een showroom waar veel valt te zien, maar waar u ook persoonlijke aandacht krijgt. Van eerste kennismaking en ontwerp tot en met oplevering en service hebt u dezelfde contactpersoon. Met onze samenwerking is het net als met onze keukens. Sober, strak, stijlvol, met oog voor details, goed georganiseerd en gestroomlijnd – maar ook warm en sfeervol.

Ontwerp en design in Harmonie.

Jan van Harberden, Kesteren

Een mooi vooruitzicht.

Als het gaat om de realisatie van uw keuken, kunnen we veel voor u betekenen. Alles wat nodig is om van uw keuken het beoogde plaatje te maken, voeren we uit. Dat doen we samen met partners. De een doet een complete verbouwing, de ander werkt de wanden af, een derde past de installatie aan. En wij? Wij zijn al op voorhand trots op uw nieuwe exclusieve keuken. Want hoe de keuken ook wordt, het zal een echte Rhijnart keuken zijn. Een mooi vooruitzicht.

Jan van Harberden

Harmonieus design

Samen met u een exclusieve keuken ontwerpen.

We denken graag mee met het ontwerp van uw keukenruimte. Niet alleen de keuken, maar met de gehele ruimte en het interieur. Dat is onze kracht: Samen uw Rhijnart keuken ontwerpen. Kleuren en materialen kloppend maken in de ruimte. Ontwerp en design in harmonie.

Kom langs in Kesteren

Warm welkom

De koffie staat klaar!

Openingstijden

 

 

Zondag Gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30 – 17.00 uur
Woensdag 09.30 – 17.00 uur
Donderdag 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag 09.30 – 20.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur